1 χρόνος LAWYER: Σημείο Αναφοράς για τον Σύγχρονο Δικηγόρο

Αντιγόνη Παπανικολάου, Legal & Corporate Affairs Director at Microsoft Greece, Cyprus and Malta
«Χρόνια Πολλά! Να τα κατοστήσει!» το Περιοδικό σας. Πέρασε, κιόλας, ένας χρόνος και, μάλιστα, σημαντικά ιδιαίτερος λόγω της πανδημίας από την έκδοση του πρώτου τεύχους του «Lawyer» το οποίο θεωρώ ότι άφησε ήδη το αποτύπωμά του στον χώρο. Η φρέσκια και σύγχρονη προσέγγιση των θεμάτων νομικού ενδιαφέροντος και όχι μόνον αλλά και η εύχρηστη, ψηφιακή του μορφή είναι δύο από κύρια χαρακτηριστικά που θα ήθελα να υπογραμμίσω.

Επίσης, δεν μπορώ να μην αναφέρω ότι με ανυπομονησία περιμένω να διαβάσω κάθε φορά το Editorial της Αλεξάνδρας που με εύστοχο και ευχάριστο τρόπο δίνει τον παλμό του κάθε τεύχους, αλλά και τις συνεντεύξεις και παρεμβάσεις των συναδέλφων που εκτός από την άρτια επαγγελματική προσέγγιση τους συνοδεύονται και από την ανθρώπινη σκοπιά. Χρόνια Πολλά και πάλι!

Στάθης Ποταμίτης, Managing Partner POTAMITISVEKRIS
Πολύχρονος “ LAWYER ”!  Σε ένα μόνο χρόνο το περιοδικό LAWYER|The Business Magazine κατάφερε να αποκτήσει ισχυρό στίγμα και παρουσία στην δικηγορική κοινότητα. Στο μυαλό μου συνδέεται με την επιδίωξη καλύτερα οργανωμένων δικηγορικών σχημάτων, με έμφαση στις υποδομές, την τεχνολογία, την εξειδίκευση, την ανταπόκριση στις ανάγκες των πελατών, είτε πρόκειται για πελάτες εξωτερικών συμβούλων, είτε για τις ανάγκες επιχειρήσεων με εσωτερικά νομικά τμήματα.

Μέσω των εκτενών παρουσιάσεών του τείνει να αναδείξει βέλτιστες πρακτικές αλλά και προβληματισμούς για τους χώρους που χρειάζονται βελτιώσεις, χωρίς γκρίνια και δίνοντας χώρο σε καινοτόμες προτάσεις. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές και στην αρχισυντάκτρια Αλεξάνδρα Βαρλά!

Γιώργος Κώτσηρας, Υφυπουργός Δικαιοσύνης
Το περιοδικό LAWYER | The Business Magazine συμπληρώνει ένα έτος κυκλοφορίας. Συμπληρώνει ένα έτος προαγωγής της νομικής σκέψης, εξερεύνησης των σύγχρονων πτυχών του δικηγορικού επαγγέλματος και συμβολών από εξέχουσες προσωπικότητες της νομικής επιστήμης. Οι σύγχρονες τεχνολογίες και η ανάπτυξη ολοένα και περισσότερων, διαφορετικών μεταξύ τους δραστηριοτήτων που απαιτούν ρύθμιση εκ μέρους του νομοθέτη αποτελούν ορισμένους από τους λόγους που επιτείνουν την ανάγκη προσαρμογής των νομικών επαγγελμάτων στα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται.

Εύχομαι ολόψυχα το περιοδικό να συνεχίσει να αποτελεί σημείο αναφοράς για τον δικηγόρο, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη γόνιμου επιστημονικού και επαγγελματικού διαλόγου και αποτελώντας πεδίο ανταλλαγής απόψεων για το δικηγορικό λειτούργημα στις πλέον σύγχρονες μορφές άσκησής του.

Ιωάννης Ελ. Κοϊμτζόγλου, Δικηγόρος, Δ. Ν., Νομικός Σύμβουλος Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ)
Το LAWYER εμφανίστηκε στο νομικό κόσμο την εποχή που τα κλασικά νομικά περιοδικά φαίνονταν να είναι σε αποδρομή. Προκάλεσε την αποδρομή τους η ταχύτητα διάχυσης της πληροφορίας, η οποία ματαίωσε τη χρησιμότητά τους ως εργαλείων ενημερωτικών για τη νομολογία και τη νομοθεσία, η ανάπτυξη βάσεων νομικών πληροφοριών, η απουσία από τις σελίδες τους δογματικών άρθρων, την επιβεβαίωσε η γενικότερη μείωση της απήχησης τους.

Στο περιβάλλον αυτό εμφανίστηκε το LAWYER όχι για να συνεχίσει την παράδοση των κλασικών νομικών περιοδικών ή για να τα υποκαταστήσει, αλλά για να καλύψει το κενό ύπαρξης ενός μοντέρνου νομικού περιοδικού με επίκεντρο τον επαγγελματία Δικηγόρο που καλείται καθημερινά να αντιμετωπίσει νέες επαγγελματικές προκλήσεις, οι οποίες, τις περισσότερες, πλέον, φορές τον καθιστούν όχι μόνο νομικό παραστάτη του πελάτη του αλλά και σύμβουλο στις δραστηριότητες του. Χρόνια πολλά, λοιπόν, στο LAWYER με την ευχή να συνεχίσει με περισσότερη δύναμη το έργο που ξεκίνησε.

Δήμητρα Χατζηαρσενίου, Head of Legal Department, ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Β.Ε.Τ.Ε., ΌΜΙΛΟΣ ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ
Εύχομαι στο περιοδικό LAWYER χιλιάδες τεύχη και πολλά-πολλά χρόνια επιτυχούς παρουσίας! Από το πρώτο κιόλας τεύχος φάνηκε ότι το περιοδικό LAWYER ήταν ξεχωριστό και γι’ αυτό αμέσως απέκτησε εντυπωσιακά μεγάλο αναγνωστικό κοινό: περιοδικό «ποικίλης» νομικής ύλης και επικαιρότητας, forum ανταλλαγής ιδεών και θέσεων, έδωσε στους νομικούς μας την ευκαιρία να «συστηθούν» στους συναδέλφους τους και ένα «βήμα» για ανταλλαγή απόψεων επί θεμάτων που μας απασχολούν. Μου αρέσει ιδιαιτέρως η οργάνωση της ύλης και οι φωτογραφίες και το ότι είναι περιεκτικό χωρίς να πλατειάζει. Μία πρόταση: εναλλάξ εκπροσώπηση των φύλων στο εξώφυλλο και στο ανάποδο εξώφυλλο!

Ιωάννης Α. Αψούρης, Γενικός Διευθυντής Νομικών Υπηρεσιών Ομίλου ΕΛΠΕ
Το LAWYER αποτελεί μία πρωτοποριακή προσέγγιση των ενδιαφερόντων του επαγγέλματός μας μια καινούργια ματιά: με φρεσκάδα, δυναμισμό, αισθητική αρτιότητα, ισορροπία ανάμεσα στην ελεύθερη δικηγορία και τους έμμισθους. Καλαίσθητο και εύχρηστο, τόσο στην έντυπη, όσο και στην ηλεκτρονική μορφή του, περιέχει ενδιαφέρουσες δημοσιεύσεις για επίκαιρα νομικά θέματα από καταξιωμένους συναδέλφους. Αυτό όμως που το κάνει μοναδικό είναι προβολή της ανθρώπινης πλευράς των συναδέλφων, των οποίων φιλοξενεί τις συνεντεύξεις. Η ποιότητα του περιοδικού αντανακλά την ευγένεια και τον επαγγελματισμό των συντελεστών του.

Κατερίνα Γαλανοπούλου, Legal and Compliance Counsel at SAP Hellas, Cyprus and Malta
Χρόνια πολλά, Lawyer – The Business Magazine. Πέρασε γρήγορα ο χρόνος! Ελπίζω να συνεχίσετε έτσι δυναμικά και να προσφέρετε μέσα από τις συνεντεύξεις και τα industry focus σας μια ματιά στις προτεραιότητες, τον τρόπο σκέψης και τις προκλήσεις συναδέλφων εμμίσθων (και όχι μόνο). Τα διαβάζω κάθε φορά με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Μάριος Α. Μπαχάς, Διαχειριστής Εταίρος, «Μπαχάς, Γραμματίδης & Συνεταίροι»
Από το 1ο Τεύχος που πήρα στα χέρια μου του νέου Περιοδικού σας «LAWYER The Business Magazine» εντυπωσιάστηκα από το lay out του. Το μέγεθος, η ποιότητα του χαρτιού, η μεγάλη ευκρίνεια των εικόνων, η πολύ προσεκτική επιλογή των συντακτών των άρθρων και το διπλό «παίξιμο» με τα εξώφυλλά του συνέτειναν στο να «μου αρέσει» άμεσα. Στον χρόνο που πέρασε από την πρώτη του κυκλοφορία διεπίστωσα ότι και τα κείμενα των άρθρων που δημοσιεύονται στο LAWYER είναι όλα σύγχρονα και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον Νομικό Κόσμο.

Εύχομαι ολόψυχα να πλησιάσει και να ξεπεράσει την αναγνωσιμότητα του γνωστού Αγγλικού LAYWER MONTHLY. Θα πρέπει να το διαβάζει ο κάθε ένας Έλληνας Δικηγόρος, γιατί σε εμάς τους Δικηγόρους του ΣΗΜΕΡΑ απευθύνεται ιδιαίτερα και μας γεμίζει γνώσεις και ιδέες για μια σύγχρονη Δικηγορία. Εύχομαι να τα «εκατοστίσει»!!!

Ηλίας Κοϊμτζόγλου, Διαχειριστής Εταίρος της Δικηγορικής Εταιρείας Κοϊμτζόγλου-Μπακάλης-Βενιέρης-Λεβέντης & Συνεργάτες (KBVL Law Firm)
Είμαι πιστός αναγνώστης του περιοδικού επειδή ακριβώς δε μοιάζει ούτε στο περιεχόμενο, ούτε στον τρόπο παρουσίασης των θεμάτων με οποιοδήποτε άλλο έντυπο που απευθύνεται σε νομικούς. Θεωρώ ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα τη στήλη των συνεντεύξεων συναδέλφων, μέσα από την οποία δίνεται βήμα σε καταξιωμένους νομικούς για να εκφράσουν ιδέες, ανησυχίες, οράματα και στόχους που καταγράφονται στο συλλογικό επαγγελματικό μας υποσυνείδητο, αλλά και να διηγηθούν ιστορίες, διαδρομές και εμπειρίες που μπορούν να λειτουργήσουν ως εστίες έμπνευσης. Βρίσκω επίσης εξαιρετικά εύστοχη την παρουσίαση αμιγώς επίκαιρων νομικών θεμάτων με συνοπτικό και μεστό τρόπο από συναδέλφους που έχουν ουσιαστική σχέση με το αντικείμενο που παρουσιάζουν.

Καθηγητής Αντώνης Μεταξάς, Διευθύνων Εταίρος, “Μεταξάς & Συνεργάτες”
Ένα περιοδικό συνεπές με τον τίτλο του, που απευθύνεται κυρίως σε νομικούς αλλά και σε στελέχη που σχετίζονται με την ευρύτερη ύλη της επιχειρηματικής δικηγορίας. Μια αξιόλογη προσπάθεια προσέγγισης της σύγχρονης δικηγορίας, των προκλήσεων αλλά και των προβλημάτων της. Σε συνδυασμό με το σύγχρονο και διαδραστικό διαδικτυακό ιστότοπό του προσφέρει ενδιαφέρουσες οπτικές και πληροφόρηση για σύγχρονους προβληματισμούς και τάσεις του κλάδου μας.

Βαγγέλης Πολίτης, Managing Partner, Politis & Partners
To «Lawyer – The Business Magazine» αποτελεί μια εξαιρετική εκδοτική προσπάθεια. Είναι το πρώτο περιοδικό που απευθύνεται στον Δικηγόρο των επιχειρήσεων και αναδεικνύει τον κεντρικό ρόλο του στην οικονομική ζωή και στην ανάπτυξη της χώρας. Η χώρα μας ταλαιπωρείται από ένα έλλειμμα εμπιστοσύνης. Έλλειμα εμπιστοσύνης ανάμεσα στους πολίτες και το κράτος, ανάμεσα στο κράτος και τις επιχειρήσεις, ανάμεσα στις επιχειρήσεις και τους θεσμούς.

Ο ρόλος του Έλληνα Δικηγόρου στην αποκατάσταση αυτής της τραυματισμένης εμπιστοσύνης είναι εξαιρετικά κρίσιμος. Εύχομαι, λοιπόν, στο «Lawyer – The Business Magazine» να συνεχίσει να αναδεικνύει αυτόν ακριβώς τον ρόλο και να διατηρήσει τη δυναμική του παρουσία στον χώρο των ειδικών εκδόσεων. Να τα εκατοστίσετε!

Κωνσταντίνος Λαμπαδάριος, Διευθύνων Εταίρος της δικηγορικής εταιρείας Λαμπαδάριος και Συνεργάτες
Το LAWYER είναι αδιαμφισβήτητα ένα πρωτοποριακό και καινοτόμο περιοδικό, το οποίο ήδη από τον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας του έχει καταστεί πολύτιμο επιστημονικό εργαλείο για τους νομικούς και για τις επιχειρήσεις. Φιλοξενεί άρθρα και συνεντεύξεις υψηλού επιπέδου που καλύπτουν όλο το φάσμα του εμπορικού και αστικού δικαίου με εγκυρότητα και αξιοπιστία, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στον αναγνώστη να ενημερωθεί για όλες τις εξελίξεις σε εθνικό αλλά και σε διεθνές επίπεδο. Για τους λόγους αυτούς, δεν μπορώ παρά να συγχαρώ την εταιρεία Boussias και να ευχηθώ να συνεχίσει το περιοδικό LAWYER το έργο του το ίδιο δυναμικά και στο μέλλον.

Ιωάννης Ψωμάς, Managing Partner, G+P Law
Το περιοδικό LAWYER, The Business Magazine αποτελεί σημείο αναφοράς για τον σύγχρονο Δικηγόρο, λόγω της ιδιαίτερης προσήλωσης σε τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας, αναδεικνυόμενα μέσα από τη νομική σκοπιά καταρτισμένων Δικηγόρων που εξειδικεύονται επί αυτών. Η πλούσια αρθρογραφία του περιοδικού, με ιδιαίτερη έμφαση σε σύγχρονα ζητήματα όχι μόνο του νομικού, αλλά και του επιχειρηματικού εν γένει κόσμου είναι που το διαφοροποιεί και το καθιστά εξαιρετικά επιβοηθητικό εργαλείο στον Νομικό που επιθυμεί τη συνεχή και στοχευμένη ενημέρωση επί της επίκαιρης νομικής θεματολογίας.

Κατερίνα Καρατζά, Managing Partner, Karatzas & Partners
Χρόνια πολλά στο Lawyer-Business Magazine, ένα περιοδικό με σύγχρονο περιεχόμενο και φρέσκια αισθητική, εφάμιλλο των αντίστοιχων του εξωτερικού. Εύχομαι να διατηρήσει το επίπεδο ενημέρωσης και να καινοτομήσει με νέες ιδέες και πρωτοβουλίες.

Ιζαμπέλλα M. Τσίρμπα, Senior Legal Counsel, Finance & Capital Markets, Όμιλος Τσιμέντων TITAN
Το περιοδικό Lawyer διαφοροποιείται από τα υπόλοιπα νομικά περιοδικά λόγω της επιχειρηματικής φιλοσοφίας του. Αναδεικνύει τα νομικά θέματα που απασχολούν την αγορά, έχοντας αφουγκραστεί τις ανησυχίες της. Η διαφορετική φιλοσοφία του φαίνεται, εξάλλου, στην προσέγγισή του στις στήλες In the spotlight, αλλά και στις απόψεις εξειδικευμένων δικηγόρων που φιλοξενεί πάνω σε κάθε θέμα. Αυτό, όμως, που νομίζω ότι κάνει πραγματικά ξεχωριστό το περιοδικό είναι ότι όχι μόνο δεν φοβάται, αλλά αναζητά τη διαφορετική «ματιά» και προωθεί τις νέες τάσεις που διαμορφώνονται στη δικηγορία, καθώς δεν διστάζει να δώσει βήμα σε νέες ιδέες και πρόσωπα από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Κατερίνα Δασκαλάκη, Senior Advisor, Τομέας Απασχόλησης και Αγοράς Εργασίας, ΣΕΒ
Πρόκειται για ένα καινοτόμο, νέο, περιοδικό, με μία φρέσκια ματιά για τα νομικά θέματα. Βρίσκω πολύ ενδιαφέρουσες τις απόψεις τόσο των εκπροσώπων της πολιτείας όσο και των δικηγορικών εταιρειών σχετικά με επίκαιρες εξελίξεις σε όλο το φάσμα του σύγχρονου δικαίου.

Θα ήθελα να περιλαμβάνει περισσότερες αναλύσεις σχετικά με το νομικό πλαίσιο για τα εργασιακά θέματα, σύγχρονες αναλύσεις σχετικά με την αγορά εργασίας και το ανθρώπινο δυναμικό αλλά και την άποψη των ίδιων των στελεχών HR επιχειρήσεων σχετικά με τις εργασιακές σχέσεις. Επίσης, θέματα που σχετίζονται με τις σύγχρονες προκλήσεις του ψηφιακού μετασχηματισμού των οικονομικών και το πώς αρχίζει να διαμορφώνεται το νέο σχετικό νομικό πλαίσιο σε διεθνές και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Περικλής Στρούμπος, Head of Legal, Fraport Greece
Ένα νέο περιοδικό στον χώρο μας είναι πάντα μια καλή είδηση και αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στον εκδοτικό οίκο όσο και στη συντακτική ομάδα. Οι δικηγόροι είναι μια μεγάλη επαγγελματική ομάδα υψηλής εξειδίκευσης, που χρειάζεται ένα περιοδικό που γράφεται από δικηγόρους και απευθύνεται σε δικηγόρους.

Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό να ακούμε τις απόψεις συναδέλφων μας για διάφορα θέματα, δοθέντος ότι, τουλάχιστον για την Αθήνα, η εκτός δουλειάς επικοινωνία μεταξύ συναδέλφων όσο πάει και περιορίζεται. Θα ήθελα να έβλεπα και τη συμμετοχή των Ελλήνων συναδέλφων του εξωτερικού που πλέον αποτελούν μεγάλη ομάδα και έχουν να μοιραστούν με εμάς ενδεχομένως διαφορετικές εμπειρίες.

 Λεωνίδας Τόλης, Γενικός Διευθυντής Νομικών Υπηρεσιών Νοτιοανατολικής Ευρώπης, Παπαστράτος ΑΒΕΣ, εταιρείας της Philip Morris International
Ήρθε να καλύψει μια πραγματική ανάγκη. Αγαπημένη στήλη, τα θέματα της επικαιρότητας που παρουσιάζονται στο “In the Spotlight”. Αυτό όμως που πραγματικά βρίσκω πρωτοποριακό είναι η παρουσίαση των απόψεων συναδέλφων από δικηγορικά γραφεία ή εταιρείες, καθώς και in-house δικηγόρων εταιρειών από όλο το φάσμα του επιχειρηματικού κόσμου.

Μέσα από τις συνεντεύξεις, τις ενδιαφέρουσες απόψεις και τοποθετήσεις, αλλά και τις προσωπικές εμπειρίες, γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον, αντιλαμβανόμαστε την εξέλιξη του ρόλου του σύγχρονου δικηγόρου/νομικού συμβούλου και των δεξιοτήτων που πρέπει να διαθέτει, ενημερωνόμαστε για σύγχρονες οργανωτικές δομές και πρακτικές νομικών γραφείων και in-house τμημάτων, καθώς και για την επίδραση της τεχνολογίας στην παροχή των νομικών υπηρεσιών. Το Lawyer ήταν η πιο ευχάριστη έκπληξη στο νομικό μας κόσμο, έχω απολαύσει όλα τα τεύχη του και εύχομαι πραγματικά να τα «χιλιάσει».

Στάθης Μίχος, Lawyer, LL.M., M.A., Sr. Legal Director Platform Support – Greece, Cyprus, Malta and Israel Sub-Cluster Lead, Pfizer
Πολλές ευχές στο ‘Lawyer’ και ιδίως στην ‘ψυχή’ του, τη συνάδελφο Αλεξάνδρα Βαρλά, για τη συμπλήρωση ενός έτους κυκλοφορίας του περιοδικού. Οι Δικηγόροι (έμμισθοι και μη), θα εκτιμήσουν κάθε νέα προσπάθεια αύξησης των παρεχόμενων επιλογών πληροφόρησης, πάντα με σεβασμό στις ανάγκες και αξίες του επιστημονικού και επαγγελματικού μας κλάδου.

Εύη Μαθιού, Legal, Compliance & Quality Director LCQ, BA Europe East Large Markets, Novo Nordisk
THE LAWYER: Ένα περιοδικό ενημέρωσης για την επικαιρότητα του νομικού κόσμου που έλειπε από τη ζωή του σύγχρονου δικηγόρου, ήρθε στην Ελλάδα και τον τελευταίο χρόνο μας χαρίζει πλούσια νομικά αφιερώματα και προσεγμένες συνεντεύξεις, καλύπτοντας ενδιαφέροντα θέματα και δίνοντας μας την ευκαιρία να γνωρίσουμε καλύτερα αξιόλογους συναδέλφους. Συγχαρητήρια στη συντακτική ομάδα για την υλοποίηση μιας υπέροχης ιδέας!

Κική Δημ. Τσουρού, Υπεύθυνη Προστασίας Δεδομένων, ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ Α.Ε.
Είμαι συνδρομήτρια του περιοδικού ήδη από τους πρώτους μήνες της κυκλοφορίας του. Αυτά που με τράβηξαν από την πρώτη στιγμή ήταν όχι μόνον η ηλεκτρονική και εύκολα αποθηκεύσιμη μορφή και το φιλικό και εύπεπτο για τον πολυάσχολο αναγνώστη layout του, αλλά κυρίως η σύγχρονη και ποικίλη θεματολογία του. Αγαπημένη μου στήλη η ‘news and updates’, ενώ δεν παραλείπω ποτέ να διαβάσω τα πρωτότυπα cover stories (front and back).

Μαργαρίτα Θάνου, Group Legal Services Manager, DPG Group of Companies
Ένας χρόνος Lawyer και έχει ήδη καταστεί μία συνήθεια αγαπημένη, μία ανάγνωση επιβεβλημένη, μια διεισδυτική ματιά στον κόσμο των νομικών, το δικό μας κόσμο, ο οποίος εκφράζεται, τοποθετείται, προβληματίζεται και προβληματίζει με τρόπο γόνιμο και σύνθετο, ανθρώπινο και ουσιαστικό. Είναι προνόμιο να γνωρίζεσαι εξ αποστάσεως με συναδέλφους άξιους, των οποίων η άποψη δίνει κίνητρο για περαιτέρω αναζήτηση και εμβάθυνση, είναι χαρά να ενημερώνεσαι για επίκαιρα θέματα με τρόπο ενδιαφέροντα και απλό. Πάντα ψηλά.

 Μαρία Γιαννακού, Νομική Σύμβουλος, Real Estate, Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ)
Χρόνια πολλά στο αγαπημένο LAWYER με την πλούσια και πολύ ενδιαφέρουσα ύλη που δεν περιορίζεται αυστηρά στην τρέχουσα νομοθεσία και νομολογία σε αντίθεση με τα παραδοσιακά νομικά περιοδικά, ενώ η σύγχρονη αισθητική του το κάνει ελκυστικό για ανάγνωση ακόμα και από μη νομικούς.

Οι συνεντεύξεις πιστεύω πως είναι το δυνατό σας χαρτί, αφού κάθε συνεντευξιαζόμενος απαντάει σε πλήθος ερωτήσεων που καλύπτουν πλήρως το αντικείμενό του. Καλή συνέχεια σε αυτή την εκπληκτική προσπάθεια και εύχομαι να σας διαβάζουμε για πολλά πολλά χρόνια.

Σοφία Γρηγοριάδου, Managing Partner, Παπακωστόπουλος-Γρηγοριάδου και Συνεργάτες Δικηγορική εταιρεία (CPA Law), ανεξάρτητο μέλος του νομικού και φορολογικού δικτύου της KPMG
Το περιοδικό ‘Lawyer, the Business Magazine’ ήρθε αδιαμφισβήτητα να καλύψει ένα κενό στον χώρο της πληροφόρησης και για αυτό γνώρισε τόσo μεγάλη επιτυχία, τόσο γρήγορα.

Το περιοδικό είναι ένας αντικατοπτρισμός του υψηλού επιπέδου νομικών υπηρεσιών υποστήριξης του επιχειρείν που παρέχονται στην Ελλάδα, από τις δικηγορικές εταιρείες που δραστηριοποιούμαστε στον τομέα αυτόν και από τους εξαίρετους συναδέλφους των νομικών τμημάτων των επιχειρήσεων.

Το περιοδικό είναι, επίσης, ένα ορόσημο στην πορεία εκσυγχρονισμού του τρόπου οργάνωσης και άσκησης της δικηγορικής εργασίας και απόδειξη ότι εξελισσόμαστε σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα. Το περιοδικό είναι, τέλος, μία υπενθύμιση ότι η εξωστρέφεια είναι συστατικό επιτυχίας γιατί είναι η μετουσίωση της ανάγκης για επικοινωνία.

Παναγιώτης Γκεζερλής, CEO Convert Group
Δεν είμαι νομικός, αλλά μου αρέσει η θεματολογία ενός περιοδικού για τον νομικό κλάδο. Οπότε κάτι πολύ καλό έχετε κάνει για να το καταφέρετε αυτό. Ταυτόχρονα είμαι λάτρης της αισθητικής και των φωτογραφιών των προσώπων που φιλοξενείτε. Μπράβο για ό,τι καταφέρατε!